OVALE EETTAFEL…

geplaatst in: Geen categorie | 0

…van oude eiken wagondelen. Deze tafel is in opdracht gemaakt. De oude wagonplanken zijn geschaafd en hebben een doorleefd karakter.

STRAKKE EIKEN BUITENKEUKEN…

geplaatst in: Geen categorie | 0

… in opdracht maakten wij deze strakke eiken buitenkeuken. Links in het meubel twee open vakken voor het opbergen van de accessoires van de Green Egg. Genoeg werkruimte aan beide zijden van de Green Egg.

BIG GREEN EGG…

geplaatst in: Geen categorie | 0

… in een prachtige buitenkeuken. Deze buitenkeuken maakten wij in opdracht en leverden we samen met de Green Egg. Het blad is van keramiek, genoeg werkruimte links en rechts van de Big Green Egg. Onderin het meubel opbergruimte voor de … Lees verder

EEN MASSIEF EIKEN EETTAFEL….

geplaatst in: Geen categorie | 0

…op maat gemaakt. Deze eettafel is vervaardigd van geschaafd eiken. Een mooi dik blad van 4cm en voorzien van een handgemaakt onderstel. Stoeren poten van 10x10cm. Dat was weer een hele mooi opdracht om te mogen maken.

Biggreeneggs on tour

geplaatst in: Geen categorie | 0

Zaterdag 23 juni hadden wij gasten bij ons in de werkplaats van Houtsmederij. Een mooi voorgerecht van de Big Green Egg werd door ons verzorgd. Een heerlijke Vitello Tonato! Daarna ging men met de huifkar naar het volgende adres voor … Lees verder